COMPANIA NATIONALA A IMPRIMERIILOR CORESI SA

COMPANIA NATIONALA A IMPRIMERIILOR CORESI SA

Pe data de 8 mai 1951, s-a inaugurat ”Combinatul Poligrafic Casa Scânteii I.V. Stalin”. Atunci a început si povestea noastră.In anul 1999 am devenit C.N.I. Coresi. Am trecut prin multre transformări, impuse de o evolutie firească, dar noi, cei de la C.N.I. Coresi, am pus bazele industriei poligrafice din România, prin oamenii care vreme de 50 de ani au insuflețit acest loc, au muncit, au creat, au scris, au trăit.
Suntem mândri de istoria și de moștenirea noastra, de faptul ca muncim in „Casa Scânteii’’, simbol al orașului, al unei epoci, dar și al izbândei și al transformării.
Aici au crescut și au învățat aproape toți specialiștii din industria tiparului românesc. Cu o experiență atât de vastă în domeniul poligrafic, C.N.I. CORESI S.A. se află acum în plină dezvoltare, si își propune să continue tradiția tipăririi și realizării produselor poligrafice la un nivel calitativ de top, demn de experiența și seriozitatea lucrătorilor formați aici.
Așa cum Diaconul Coresi este emblematic pentru câștigul în cultură a întregii societăți românești așa depune și actuala generație de profesionaliști ai Companiei eforturi consecvente de perpetuare a întâietății, pe piața tipăriturilor. Rafinamentul dat de experiență, combinat cu entuziasmul tinereții sunt cheia de succes pentru reușita noastră în perpetuarea statutului de etalon în ceea ce privește profesionalismul în domeniu.
Suntem o tipografie cu capital integral de stat, integrată perfect în mediul concurenţial, iar calitatea produselor noastre se ridică la exigenta ultimilor standarde de calitate internatională. Avem o dotare complexă, cu aparatură perfect adaptată cerințelor din piața tiparului, ceea ce ne permite să rămânem pe primele locuri, în top, în ceea ce privește calitatea produselor poligrafice de orice fel, oricât de mare ar fi complexitatea lor.

 

COMPANIA NATIONALA A IMPRIMERIILOR CORESI SA
COMPANIA NATIONALA A IMPRIMERIILOR CORESI S.A.

CUI: RO11648971
Nr. înmatriculare: J40/2745/1999
Str. Presei Libere nr. 1, jud. Bucuresti

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX