TABOO.ro Imobiliare

Agentia TABOO.ro Imobiliare este cea mai eficienta agentie imobiliara, deja cunoscuta pentru calitatea serviciilor pe care le ofera, cat si pentru promptitudinea si seriozitatea de care da dovada. Aici primesti cele mai bune idei, consultanta si promovare gratuita cat si sprijin in efectuarea formalitatilor. Agentia Taboo are capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii legate de activităţile de pe piaţa imobiliară. Echipa noastra vă sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare, vanzari, cumparari si inchirieri de case, apartamente, garsoniere, birouri, spatii industriale, comerciale, depozite, hale etc.
Obiectivul principal al companiei îl reprezintă abordarea în mod profesional a cerinţelor clienţilor săi persoane fizice, juridice, instituţii etc. Combinând experienţa practică acumulată pană în prezent cu îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor pietei actuale, suntem în măsură să vă oferim consilierea de care aveti nevoie in domeniul imobiliar.

Secretul nostru este ca ne bucuram sa fim o echipa in adevaratul sens al cuvantului si sa impartasim aceleasi valori profesionale si personale, in beneficiul clientilor nostri.

 

TABOO.ro Imobiliare
S.C. Taboo Profesional S.R.L.

CUI: RO33451171
Nr. înmatriculare: j32/665/2014
Str. Alba Iulia nr. 83, jud. Sibiu

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX