AGRIUM-GROPORT ROMANIA SA

AGRIUM-GROPORT ROMANIA SA

Agrium este singura companie cotata la bursa care traverseaza intregul lant de distributie a inputurilor pentru agricultura, lider de piata in acest domeniu in America de Nord si Australia.
Agrium-Agroport Romania se implica activ in agricultura romaneasca de peste 17 ani, cu seriozitate, onestitate si orientare catre clienti.
Preocuparea continuua pentru calitatea ingrasamintelor comercializate a atras din ce in ce mai multi clienti, an de an.
Structura noastra logistica de-a lungul Dunarii, din porturile: Constanta, Braila, Galati, Oltenita, Giurgiu si Drobeta Turnu Severin, ne-a facilitat apropierea de clienti si furnizori. Astfel, vanzarea en-gros a ingrasamintelor si achizitionarea cerealelor si semintelor oleaginoase se deruleaza in cele mai bune conditii pentru fermieri.
In prezent, Agrium-Agroport Romania, prin specialistii sai, ajuta la identificarea celor mai corecte practici de protectie integrata a plantelor. Astfel, Ferti-Reteta a devenit solutia optima prin care oferim fermierilor consiliere profesionista si servicii complete, personalizate in domeniul fertilizarii solurilor, nutritiei si protectiei plantelor.
Vrem sa crestem impreuna cu partenerii nostri de afaceri, stabilind obiective comune de competitivitate, calitate si responsabilitate fata de mediu.

 

AGRIUM-GROPORT ROMANIA SA
AGRIUM-AGROPORT ROMANIA S.A.

CUI: RO8987277
Nr. înmatriculare: J17/1574/1996
Str. Regimentul 11 Siret nr. 2d, jud. Galati

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX