ANVELODROM.RO

ANVELODROM este rezultatul cumulat a peste 10 ani de experienta in domeniul comertului de anvelope. Am adunat intr-o formula noua toata experienta noastra pentru a construi o solutie noua si diferita pentru clientii online din Romania. Asiguram cel mai inalt nivel de Servicii Clienti si investim continuu in trainingul angajatilor nostri.
Exista cateva zeci sau poate sute de modele de anvelope care pot fi montate pe masina ta. Cum il gasesti pe cel mai potrivit? La Anvelodrom esti ajutat sa alegi anvelopele potrivite nevoilor tale si primesti cea mai buna consultanta in domeniu. Suntem motivati sa fimmai mult decat comercianti de anvelope si scopul nostru este sa asiguram un parteneriat pe teremen lung cu clientii nostri. De aceea, iti oferim:

Suport telefonic 24/24. Ne poti contacta la orice ora, zilnic
Garantie extinsa: 36 de luni pentru fiecare anvelopa comercializata
100 de zile termen de returnare. Cu Anvelodrom nu ai niciun risc
Verificarea anvelopelor la livrare. Vezi produsul inainte sa platesti
Livrare Gratuita la 4 anvelope comandate
Livrare Rapida! Anvelopele ajung la tine a doua zi *
Reduceri pentru clientii fideli Anvelodrom
Oferte speciale pentru flote

Magazinul online de anvelope Anvelodrom.ro este detinatorul premiului Best Online Merchand Award for the Automotive and Machinery Category, acordat de catre GPEC - cel mai important eveniment de e-commerce din Romania. Peste 20 de experti in E-Commerce si Marketing Online – membri in Juriul GPeC 2017 - au auditat magazinul online anvelodrom.ro, tinand cont de peste 170 de criterii esentiale pentru comertul electronic. Premiul a fost decernat in cadrul Festivitatii Gala Premiilor eCommerce, in Bucuresti, Noiembrie 2017.

 

ANVELODROM.RO
S.C. AUTOLINK S.R.L.

CUI: RO34855267
Nr. înmatriculare: 27/442/2016
Str. Cuejdi nr. 6, jud. Neamt

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX