AUTOKLASS

AUTOKLASS CENTER este o companie românească specializată în vânzarea de autoturisme Mercedes-Benz și vehicule utilitare usoare, precum și în furnizarea de servicii post-vânzare, în conformitate cu standardele brandurilor reprezentate. Începând cu 2011, patru dintre sucursalele noastre au obținut calificările pentru a deveni Centru de vânzări și service autorizat Honda, reprezentând marca japoneză în Constanța, Sibiu, Ploiești și Timișoara.

Suntem mândri că suntem singurul dealer autorizat de vânzări smart din România, începând cu anul 2008, prin intermediul sucursalei noastre din Pipera.

Un loc aparte îl deține sucursala din Chitila, fiind cel mai mare centru de vânzări și service Mercedes-Benz din țară și singurul Centru de Excelență în Tinichigerie & Vopsitorie certificat Mercedes-Benz din România.

Autoklass Center este divizia de automobile a grupului Romstal, care include Romstal Imex, Valrom Industrie și alte companii specializate pe segmente precum imobiliare, agricultură, energie sau IT.

Întreaga activitate a companiei noastre se desfășoară pe o suprafață totală de 33.500 mp și este bazată pe implicarea activă a peste 450 angajați.

Autoklass este unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai Mercedes-Benz din România și această poziție este susținută atât de rezultatele economice, cât și de experiența dobândită în ultimii 17 ani.

 

AUTOKLASS
S.C. AUTOKLASS CENTER S.R.L.

CUI: RO15134434
Nr. înmatriculare: J40/627/2003
Str. Spl. Unirii nr. 166a, Bucuresti, jud. Bucuresti

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX