ofero logo
Ultima accesare: 24.09.2016 12:02:56
Total vizite: 2624


informatii generale
galerie foto
contact e-mail

HOFIGAL EXPORT IMPORT SA

A fost infiintata in anul 1990 si s-a impus pe piata romaneasca drept unul din principalii furnizori de produse naturale din Romania.
Aflat permanent in proces de imbunatatire, Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri.
Toate liniile de fabricatie indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice & Buna practica de fabricatie) si laboratoarele de control al calitatii fizico-chimic si microbiologic indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala. Hofigal este o companie remarcabila pentru atentia deosebita si rezultatele unei activitati concentrate de cercetare si dezvoltare.
In anul 2003 HOFIGAL a deschis Centrul de Terapie Naturala "ALEXANDRA" la BREAZA / Prahova, intr-un climat montan situat pe soseaua catre Sinaia-Busteni-Predeal. Intr-o regiune splendida cu izvoare naturale si aer proaspat, departe de poluarea marilor orase, exista posibilitatea refacerii starii de sanatate si buna dispozitie prin respect pentru NATURA si remediile sale miraculoase.
In anul 2006, HOFIGAL a deschis Centrul medical "HOFIMED" in Bucuresti. La acest centru, se folosesc in special metode de diagnostic si tratament care contribuie la stimularea fortelor proprii de refacere si autovindecare a organismului si care nu produc reactii adverse. Prin aceste metode se incearca tratarea omului bolnav si nu a bolii.

Denumirea societatii HOFIGAL EXPORT IMPORT SA
Sediul centralBUCURESTI,  jud. Bucuresti, Intrarea SERELOR nr. 2, cod postal 70000
CUI384530
Nr. reg. comJ40/10817/1991
Cont bancar
Indisponibil
Indisponibil
 
HOFIGAL EXPORT IMPORT SA
Adresa BUCURESTI,  jud. BUCURESTI, Intrarea SERELOR nr. 2, cod postal 70000 
Orar 
E-maile-mail
Functia   Nume   Retea   Telefon   E-mail  
Director calitate Carmen Violeta Romtelecom
0213345135
e-mail
Director general Stefan Manea Romtelecom
0214920442
e-mail