Ad Garage

Bine ai venit la AD Garage!

Credem in calitate. In seriozitate si transparenta. La AD Garage, vei primi diagnosticul corect pentru masina ta. Mecanicii nostri se specializeaza permanent pentru a face fata ultimelor tehonologii, pe orice tip de masina. Investim permanent in oameni, pentru ca vrem sa-ti oferim expertiza de top si consiliere de cea mai buna calitate, asa incat sa fii sigur ca autoturismul tau e pe maini bune.

Stim ca rezultatele conteaza. Echipamente si dotari de ultima generatie in service-uri, stocuri de piese optime disponibile in orice moment, atunci cand ai nevoie, un sistem logistic bine pus la punct care asigura livrari rapide oriunde in Romania, in cel mai scurt timp – toate acestea, dar mai ales oamenii din spatele lor, sunt garantia pe care ti-o aducem.

Suntem acolo unde esti tu! Cu 120 de service-uri in punctele cheie de pe harta Romaniei, suntem in drumul tau, oricare ar fi el. Retea europeana de service-uri auto multimarca, AD Garage activeaza la nivel international in peste 26 de tari, cu peste 4.600 de unitati.

 

Ad Garage
AD AUTO TOTAL SRL

CUI: RO7286350
Nr. înmatriculare: J32/305/1995
Str. Tincani nr. 8, Bl. Z18, Sc. A, Et. 10, Ap. 66, Sector 6, Bucuresti, jud. Bucuresti

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX