ASCENSORUL

ASCENSORUL

ASCENSORUL SA este una dintre firmele autorizate ISCIR pentru proiectarea, fabricatia, montajul si intretinerea instalatiilor de ascensor.

Asistenta de proiectare incepe in faza de proiectare a cladirii, cand se stabilesc capacitatile de transport si necesarul de ascensoare.
Urmeaza dimensionari de puturi, transmitere de forte etc. In toata faza de construire a cladirii asiguram asistenta de specialitate beneficiarului.

Montajul se realizeaza cu personal calificat, scule si echipamente performante. Toate procedurile sunt integrate intr-un sistem de asigurare totala a calitatii.

Intretinerea, repararea si modernizarea ascensoarelor sunt activitati care completeaza serviciile oferite. Un dispecerat non-stop care raspunde la telefonul 9231 dirijeaza printr-o retea de telefoane mobile interventiile neplanificate si asigura legatura permanenta cu clientii activitatii de intretinere.

Implementarea si mentinerea unui sistem al calitatii certificat SR ISO 9001 / 2001 reprezinta conditiile esentiale pentru atingerea obiectivelor societatii.

 

ASCENSORUL
S.C. ASCENSORUL S.A.

CUI: RO397270
Nr. înmatriculare: J40/175/1991
Str. George Georgescu nr. 10, Sector 4, jud. Bucuresti

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX